Videorolf

Til veis ende…

På kartet går det en vei innover fra begynnelsen av Lysefjorden, og til et sted som heter Fossmork. Der slutter veien. Hva er vel mer naturlig enn å få på hjelm og sette kursen inn dit? Om ikke annet, så i hvert fall for å stimulere utforskertrangen.

Airboat – New Orleans

Kveldstur i sumpen ved New Orleans.

Vindkraft: Industri i naturen.

Er det så farlig om det kommer noen vindturbiner på fjelltoppene? Nei, selvfølgelig ikke. Det sier i hvert fall de som ikke har sett hvor store naturødeleggelser slik industriutbygging medfører. Spander 5 minutter på denne videofilmen, vel verdt tiden.

MS Ørsdølen

En liten tur bort til kaien der båten ligger. M/K «Ørsdølen» som er fra 1964, går fra Odlandstø til Vassbø, og på turen er det med kjentfolk om bord som forteller historier knyttet til vatnet og gårdene langs vatnet. Til turen hører et besøk på en fraflytta gård. Det går buss fra Vassbø til Ørsdalen […]

Avstikker til Lauperak

Smale og svingete veier. Ikke alltid så gøy når du er på biltur, men ofte fantastisk når du er ute med motorsykkelen. Følger du E39 sørover fra Stavanger, dukker avkjørselen til Lauperak opp noen få kilometer etter du har passert Vikeså. Det er ikke mye trafikk på veien, men den er smal og tidvis uoversiktelig. […]

Fristende mat?

Det ser alltid så godt ut på reklamebildene, eller reklamefilmen. Men i virkeligheten? Jo, det smaker greit nok, men det var jo ikke slik det så ut i reklamen. Denne filmsnutten viser hvordan mat prepareres, før fotografen setter igang.

På to hjul til Tonstad.

Bli med på motorsykkeltur! Denne filmen er tatt opp på vei fra Helleland til Tonstad, langs riksvei 42. Her er hastigheten justert litt opp, så turen vises en smule raskere enn det kjøreturen faktisk tok. Og ja, speedometeret viser nok litt mer enn faktisk hastighet. Tror vi.

Seljordfestivalen 2019

4 dager med full fart, og full fokus, på dansegolvet?

Dresintur på Flekkefjordbanen

Velkommen til sykling på skinner på den gamle Flekkefjordbanen. En unik opplevelse for hele familien, vennegjengen eller teambuilding med jobben. En opplevelsestur på dresinsykkel med fantastisk natur og fascinerende arkitektur på den 17 km lange Flekkefjordbanen mellom Flekkefjord og Sira. Man sykler på dresinsykler eller skinnesykler som de også blir kalt. Syklene er tandemsykler hvor […]

Lettlurt?

Denne videoen tar for seg Durek Verretts intervju på Skavlan, og Wasim avslører knepene som Durek bruker for å gi seg selv større troverdighet.